Advies op maat

De particulier

Als particulier wilt u zekerheid voor de toekomst. Wilt u graag eerder stoppen met werken, of juist langer door? En heeft u alle risico’s met betrekking tot arbeidsongeschiktheid en overlijden uitgesloten? Privaet Financieel Maatwerk zoekt voor u uit welke financiële gevolgen dit met zich meebrengt en wat de beste keuzes zijn aan de hand van uw wensen.

 

Financiële planning

U heeft wensen voor de toekomst, die u graag gerealiseerd wil zien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw opgroeiende en studerende kinderen, uw wensen met betrekking tot eigen woning of hoe u wenst te leven vanaf datum pensioen. Financiële Planning kan in deze brei van wensen een duidelijk overzicht creëren. Als gecertificeerd financieel planner zorgt Privaet Financieel Maatwerk voor een grondige inventarisatie en analyse van uw gegevens. Deze informatie verwerken wij vervolgens in Figlo, een gerenommeerde online software die u ten alle tijden inzicht kan geven in uw persoonlijke financiële situatie.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ook bij arbeidsongeschiktheid wilt u altijd in de behoeftes van uzelf en uw naasten kunnen voorzien. Privaet Financieel Maatwerk helpt u hierin door alle risico’s die u loopt als particulier af te schermen. Mocht er zich onverhoopt iets voordoen in uw dagelijkse leven, dan is het wel zo prettig om u geen zorgen te hoeven maken om het financiële plaatje. Wij zorgen ervoor dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgt voor de juiste prijs die aansluit bij uw wensen.

 

Overlijdensrisicoverzekering

Niemand denkt of praat er graag over, maar ook bij het overlijden wilt u natuurlijk niet dat uw nabestaanden een zware financiële terugslag krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw partner die een nieuwe woning moet zoeken of de studie van uw kinderen die opeens onbetaalbaar blijkt. Wij zoeken voor u de beste overlijdensrisicoverzekering tegen de laagste prijs, met behulp van verzekeringsmaatschappijen als Scildon, Taf en Reaal. Op deze manier zorgt Privaet Financieel Maatwerk ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze risico’s.

 

Overlijdensrisicoverzekering België

Bent u als Nederlander woonachtig in België? Hier valt de prijs van een overlijdensrisicoverzekering vaak een stuk hoger uit als in Nederland. Met behulp van verzekeringsmaatschappij Scildon zorgen wij als tussenpersoon dat u een overlijdensrisico in Nederland af kunt sluiten die vaak voordeliger is dan in België, zodat u meer geld overhoud.

 

Hypotheken

Heeft u uw droomhuis gevonden, dan helpen wij u graag met de financiering ervan. Omdat wij met meerdere aanbieders samenwerken, kunnen wij u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden, voorwaarden en tarieven. Daar nemen we ruim de tijd voor, omdat de keuze van een passende hypotheek een grote invloed heeft op uw toekomstig uitgaven. Wij hanteren vaste tarieven voor advies en het afsluiten van de hypotheek, dus geen verrassingen achteraf. We hebben onze dienstverlening vastgelegd in een dienstverleningsdocument.

 

Wilt u een afspraak maken? Dat kan. Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek vrijblijvend over uw mogelijkheden en onze service.