Advies op maat

Vestiging, Samenwerkingsvormen & Dissociaties

 

 

Vestiging

Na uw opleiding tot arts of paramedicus, gaat u waarschijnlijk eerst een tijdje waarnemen. Dat is een prima manier om de verschillende praktijken en gevestigde collega’s te leren kennen. Uiteraard dient u in deze fase goed verzekerd te zijn en inzicht krijgen in uw inkomen en vermogen. De begeleiding naar waarnemen is van groot belang voor het verloop van uw verdere carrière. We organiseren regelmatig lezingen en seminars die u hierin wegwijs maken, gericht op de huidige situatie. Daarnaast adviseren wij u in uw persoonlijke situatie.

 

Als u daarna de stap maakt naar een eigen praktijk of in groepsverband gaat werken staan wij ook voor u klaar. Naast het verzekerings- en financieringsadvies beoordelen wij samen met u het (samenwerkings)contract of stellen het zelf op. Door onze uitgebreide kennis van de medische markt bent u verzekerd van een deskundig en betrouwbaar advies.

 

Samenwerkingsvormen

Voor de verschillende beroepsgroepen gelden specifieke samenwerkingsvormen en vereisten. Wij kunnen u van dienst zijn met gerichte informatie omtrent uw beroepsgroep. Ga daarvoor na het tabblad Voor wie en kijkt welke samenwerkingsvormen en vestigingsvereisten voor uw beroep gelden.

 

Dissociaties

Helaas komt het ook voor dat samenwerkingsverbanden niet goed werken en een breuk onvermijdelijk lijkt.  Door gebrek aan communicatie of verschil van inzicht kan het zijn dat uw samenwerkingsvorm hier niet tegen bestand is en de wegen dreigen te scheiden.  Wij kunnen u daarin begeleiden. Door visieontwikkeling kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken. Daarbij gaan we niet over een nacht ijs en nemen we de tijd om samen met u en uw collega’s een passende oplossing te vinden. Maatwerk dus!

 

Contracten

De afspraken die gemaakt worden tussen u en uw collega’s moeten schriftelijk worden vastgelegd. Een veel gehoorde misvatting is dat dit een notariële akte moet zijn. De overeenkomst moet natuurlijk wel goed van vorm zijn en de inhoud moet weergeven wat u heeft afgesproken. We werken uw contract volledig uit en laten dit juridisch toetsen bij een advocaat met wie wij al jaren samenwerken.