Advies op maat

De ondernemer

Als ondernemer legt u uw hart in uw zaak. U wilt zich richten op uw bedrijf, en niet zozeer bezig zijn met alle zaken die hierbij komen kijken. Privaet Financieel Maatwerk zorgt ervoor dat u uw passie kunt blijven uitoefenen, wetende dat uw administratie, financiële planning, hypotheek en andere zaken goed op orde zijn. Vele ondernemers gingen u al voor en kozen voor een op maat gemaakt pakket door Privaet Financieel Maatwerk.

 

Administratie

Privaet Financieel Maatwerk zorgt ervoor dat uw administratie goed ingericht wordt en vervolgens beheerd blijft. Bij aanvang van een afspraak wordt er gekeken naar uw persoonlijke behoeftes en hoe uw administratie hier het beste bij aansluit. Wij verwerken uw administratie in de omgeving van Exact, toonaangevende online software voor het beheer van uw administratie.

 

Financieel Advies

Als ondernemer wilt u op de hoogte zijn van zaken die invloed hebben op uw financiële situatie. Privaet Financieel Maatwerk zorgt ervoor dat alle actuele zaken die op uw bedrijf van toepassing zijn mee worden genomen in het financieel advies. Hierdoor blijft u op de hoogte van de kansen en bedreigingen voor uw bedrijf.

 

Financiële planning

Als ondernemer is het belangrijk om een compleet overzicht te hebben van uw huidige financiële situatie en die van de toekomst. Wij adviseren u omtrent uw financiële planning. Hierbij hanteren wij ten alle tijden de richtlijnen van de Vereniging Gecertificeerd Financieel Planners (FFP). Op deze manier kunt u met een gerust hart kijken naar de toekomst.

 

Hypotheek

Als ondernemer ziet u groeimogelijkheden. Wij helpen u met het realiseren van uw plannen door u te adviseren op het gebied van hypotheek. Privaet Financieel Maatwerk heeft als lid van de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs jarenlang ervaring met het regelen van hypotheken voor ondernemers.

 

Wilt u als ondernemer uw zaken goed op orde hebben? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.