Uw zaken op orde

Hypotheekadvies & verzekeringen

 

Privaet Financieel Maatwerk verzekeren, hypotheken en zakelijke financiering

 

Hypotheekadvies

Heeft u uw droomhuis gevonden, dan helpen wij u graag met de financiering ervan. Omdat wij met meerdere aanbieders samenwerken, kunnen wij u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden, voorwaarden en tarieven. Daar nemen we ruim de tijd voor, omdat de keuze van een passende hypotheek een grote invloed heeft op uw toekomstig uitgaven. Wij hanteren vaste tarieven voor advies en het afsluiten van de hypotheek, dus geen verrassingen achteraf. We hebben onze dienstverlening vastgelegd in een dienstverleningsdocument.

 

Huis verkopen?

Dat doen we helaas niet, maar de professionals van KH-Solutions Makelaars zijn u graag van dienst met dit proces. KH-Solutions Makelaars is een fris, modern en betrokken vastgoedonderneming met enthousiaste makelaars in Maastricht en Heuvelland waar jouw woongeluk op nummer één staat. Als klant wordt je volledig betrokken in het (verkoop/verhuur/aankoop) proces van A tot en met Z.

 

Je vindt in KH-Solutions Makelaars een spanningspartner zonder loze beloftes. Een makelaar die luistert, meedenkt, de tijd neemt èn goed bereikbaar is. Een woning kopen en verkopen is natuurlijk niet niks, hier hebben ze bij KH-Solutions Makelaars alle begrip voor.          

 

Je woning verkopen, verhuren, advies nodig bij de aankoop van jouw nieuwe woning of een vrijblijvende waardebepaling aanvragen? Neem dan contact op met KH-Solutions Makelaars:

 

Mail: info@kh-solutions.nl

Tel: 06-33900194

Website: www.kh-solutions.nl

 

De overlijdensrisicoverzekering

Naast het afsluiten van de benodigde hypotheek zijn we ook gecertificeerd in het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten wordt het financiële risico van overlijden bij de koop van een woning afgedekt.

 

De overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren sterk in prijs gedaald. Wij hebben voor u een premievergelijker ontwikkeld, waarmee u snel kunt nagaan of deze verzekering niet voordeliger kan. Natuurlijk zijn wij daarna graag van dienst met verdere informatie en kunnen desgewenst de polis voor u oversluiten.

 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ook zijn we gecertificeerd in het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Door een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten wordt het financiële risico van arbeidsongeschiktheid bij de koop van een woning afgedekt.

 

Wilt u een afspraak maken? Dat kan. Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek vrijblijvend over uw mogelijkheden en onze service.