Uw zaken op orde

Administratie & Financieel Advies

 

Administratieve dienstverlening

Het voeren van uw financiële administratie kan op verschillende manieren. U kunt zelf aan de slag gaan met de verwerking, waarbij wij uw invoer zullen controleren op juistheid. Uiteraard hoeft u geen volleerd boekhouder te zijn. We zullen u helpen uw administratie verder te optimaliseren.

U kunt uw financiële administratie ook door ons laten verzorgen. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Het spreekt voor zich dat wij u wel regelmatig op de hoogte stellen door middel van tussentijdse rapportages. Zo blijft u te allen tijde volledig op de hoogte van uw financiële situatie. Wij werken met EXACT software en kunnen op deze manier dagelijks uw administratie bijwerken. Automatisch worden de mutaties in ons systeem gelezen en verwerkt. Zo kunnen we u heel regelmatig op de hoogte brengen van de stand van zaken in uw onderneming. Dus informatie waar u als ondernemer iets aan heeft.

 

Samenstellen jaarrekening

Vanuit de verwerkte administratie stellen wij voor u de jaarrekening samen, waarbij ook uw privésituatie niet ontbreekt. Onze jaarrekening ziet er anders uit dan u gewend bent. Geen stoffig verhaal over resultaten en balans, maar duidelijke en heldere informatie die voor u als ondernemer van belang is. Vragen als hoe uw toekomst eruit ziet, of de (pensioen) doelstellingen gehaald gaan worden, maar ook hoe u ervoor staat ten opzichte van uw collega’s, kunt u hierin terugvinden.

 

Verzorgen loonadministratie

Heeft u personeel in dienst, dan kunnen wij de loonadministratie deskundig voor u verzorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over  periodieke en CAO aanpassingen, daar houden wij u op de hoogte van en doen de nodige aanpassingen.

 

Praktijkmanagement

Daarnaast kunnen we de begeleiding van uw personeel ter hand nemen. Dus de complete HRM. We verzorgen de functionerings- en beoordelingsgesprekken met uw personeel en zorgen voor een correcte afhandeling ervan. Ook het reilen en zeilen van uw praktijkvoering begeleiden wij professioneel.

 

Financiering

Ook adviseren wij op het gebied van zakelijke en praktijkfinanciering. Staat u voor een investeringsvraagstuk in uw praktijk of gaat u een eigen woning kopen of verbouwen, wij adviseren en brengen alle mogelijkheden in kaart.  Uiteraard begeleiden wij ook de gehele aanvraag. Door onze bancaire partners zijn wij in staat aantrekkelijke tarieven te bedingen, waarbij onze onafhankelijkheid altijd voorop zal staan.