Advies op maat

Verloskundige

 

Privaet Financieel Maatwerk voor de verloskundige

 

Beroepsorganisatie

Voor de verloskundige is de KNOV de beroepsorganisatie.

 

Inschrijving KvK

Als ondernemer bent u verplicht zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.  Hiervoor moet u zich persoonlijk gaan melden bij een vestiging. Voor Limburg kan dat in Roermond. Denk u er aan om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, anders wordt uw inschrijving niet in behandeling genomen.

 

Administratie

U als verloskundige wilt zich richten op uw bedrijf, en niet zozeer bezig zijn met alle randzaken die hierbij komen kijken. Privaet Financieel Maatwerk zorgt ervoor dat uw administratie goed ingericht wordt en vervolgens beheerd blijft, tegen een vast tarief. Bij aanvang van een afspraak wordt er gekeken naar uw persoonlijke behoeftes en hoe uw administratie hier het beste bij aansluit. Wij verwerken uw administratie in de omgeving van Exact, toonaangevende online software voor het beheer van uw administratie.

 

Verzekeringen

Als verloskundige is het van belang om bescherming te krijgen tegen ongelukken en conflicten. Er kan vanalles gebeuren op de werkvloer en daarom is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Denk hierbij aan een aansprakelijkheidsverzekering, waarbij u bescherming krijgt voor schade aan personen en goederen. Ook een rechtsbijstandsverzekering is van belang, om uzelf te wapenen tegen juridische conflicten. Daarnaast is ook een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig, om u eigen financiële risico’s te beperken. Privaet Financieel Maatwerk helpt u bij het afsluiten van de juiste verzekeringen tegen de beste prijs.

 

Financiële Planning

Met alleen een financieel jaarverslag heeft de ondernemer geen inzicht in zijn persoonlijke situatie. Is het pensioen afdoende geregeld? Wat gebeurt er na mijn overlijden met de praktijk? Ook items als het kopen van een huis of andere financiële vraagstukken worden in een financiële planning nader uitgewerkt. Bij Privaet Financieel Maatwerk is dit een vast onderdeel van onze werkzaamheden.

 

Vaste prijsafspraak

Bij Privaet Financieel Maatwerk werken we met vaste prijsafspraken voor de financiële jaarwerkzaamheden. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor advies en begeleiding. Heeft u een vraag of verzoek? Dat zit allemaal in de prijsafspraak. Zo weet u waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen.

 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in  onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.