Advies op maat sinds 2012

Over ons

Over Privaet Financieel Maatwerk voor medici en vrije beroepsbeoefenaars

 

Privaet Financieel Maatwerk is opgericht door Jean Prick en later heeft Ruud Muijtjens zich daarbij aangesloten, waardoor het kennisniveau werd uitgebreid.  Met ruim 20 jaren ervaring in de markt voor vrije beroeps beoefenaars (o.a. bij VvAA) werd het tijd om krachten te bundelen en vanuit de verschillende disciplines de financiële en fiscale advisering te optimaliseren. Ruud is Register Belastingadviseur en Jean heeft na zijn HEAO opleiding, de opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur en Federatie Financieel Planner en de WFT modules leven, hypotheek en consumptief krediet gevolgd en is in bezit van de noodzakelijke vergunningen op het gebied van financieringen, leven en inkomensverzekeringen.

 

We nemen graag de tijd voor u en hebben oog en oor voor uw wensen en ambities.

 

We werken op uurtarief en zijn niet afhankelijk van provisies. In ons eerste kennismakingsgesprek informeren wij u graag omtrent onze dienstverlening en werkwijze.  Als dit u aanspreekt maken we nadere afspraken omtrent de te verzorgen werkzaamheden en maken een offerte. Dat kan zijn door het maken van een vaste prijsafspraak, tegen uurtarief of een abonnementsvorm. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Privaet Financieel Maatwerk onderscheidt zich door een uitgebreide branche kennis, snelheid en servicegerichtheid.

 

Kortom laat u verrassen door onze opzet en vraag vrijblijvend een gesprek aan. Dan informeren wij u over alle mogelijkheden.