Advies op maat sinds 2012

Over ons

Over Privaet Financieel Maatwerk

 

Privaet Financieel Maatwerk is in 2012 opgericht door Jean Prick. Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector is er aan kennis & kunde  geen gebrek. Jean heeft na zijn HEAO opleiding, de opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur en Federatie Financieel Planner en de WFT modules leven, hypotheek en consumptief krediet gevolgd en is in bezit van de noodzakelijke vergunningen op het gebied van financieringen, leven en inkomensverzekeringen.

 

Begin 2020 is Noah Prick toegetreden tot Privaet Financieel Maatwerk. Noah heeft de opleiding Finance & Control afgerond en is in het bezit van de WFT diploma’s hypothecair krediet en vermogen.

 

In ons eerste kennismakingsgesprek informeren wij u graag omtrent onze dienstverlening en werkwijze.  Als dit u aanspreekt maken we nadere afspraken omtrent de te verzorgen werkzaamheden en maken een offerte. Dat kan zijn door het maken van een vaste prijsafspraak, tegen uurtarief of een abonnementsvorm. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Privaet Financieel Maatwerk onderscheidt zich door een uitgebreide branche kennis, snelheid en servicegerichtheid.

 

We nemen graag de tijd voor u en hebben oog en oor voor uw wensen en ambities.

Kortom laat u verrassen door onze opzet en vraag vrijblijvend een gesprek aan. Dan informeren wij u over alle mogelijkheden.